Orbán Viktor szerdán Belgrádban vesz részt egy háromoldalú csúcstalálkozón

Orbán Viktor szerdán Belgrádban vesz részt egy háromoldalú csúcstalálkozón

A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (k), Karl Nehammer osztrák kancellár (j) és Aleksandar Vucic szerb államfő (b) a magyar-osztrák-szerb plenáris megbeszélés utáni sajtótájékoztatón a Várkert Bazárban 2022. október 3-án. A tárgyalások fő témája az illegális migráció elleni közös fellépés volt.

Fotó: Fischer Zoltán / MIniszterelnöki Sajtóiroda

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Orbán Viktor miniszterelnök szerdán Belgrádban részt vesz Magyarország, Szerbia és Ausztria második háromoldalú csúcstalálkozóján – erősítette meg az MTI-nek Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke kedden.

A szerb sajtó Aleksandar Vucic elnök hivatalára hivatkozva arról adott hírt, hogy Orbán Viktor, Karl Nehammer osztrák kancellár és a szerb államfő találkozója után sajtótájékoztatót is tartanak.

Az első magyar-osztrák-szerb hármas csúcstalálkozó október 3-án zajlott Budapesten, a megbeszélések központi témája az illegális migráció elleni közös küzdelem volt – emlékeztetett Havasi Bertalan.

(MTI)