Orbán Viktor üzen a nyugdíjasoknak a több millió példányban terjesztett ingyenes lapban

Orbán Viktor üzen a nyugdíjasoknak a több millió példányban terjesztett ingyenes lapban

A Jókor című lap

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Több millió példányban kezdték ingyenesen terjeszteni országszerte egy nyugdíjasoknak szóló állami kiadvány új számát – hangzott el az RTL Klub Híradójában.

A Jókor című lapban néhány könnyed hangvételű cikk között Orbán Viktor üzenete is várja az olvasókat. A miniszterelnök köszöntőjében az olvasható, hogy az idősebbek elsőbbséget élveznek az oltási rendben, de emlékeztet a kormányfő arra is, hogy míg 2009-ben a szocialista kormány elvette a 13. havi nyugdíjat, ezt most elkezdik visszaépíteni.

A lap többi részében a kabinet tagjainak gondolatiról lehet olvasni. Van keresztrejtvény is, a nyereményjátékban pedig azt is be lehet jelölni, hogy az érintett kapcsolatban akar-e maradni a kormánnyal.

A Jókort a Magyar Államkincstár adja ki, ám a csatorna kérdésére azt nem árulták el, hogy mennyit költöttek az adófizetők pénzéből a kiadvány szerkesztésére, gyártására és terjesztésére. A kormány csak annyit válaszolt, hogy a lap közérdekű információkat tartalmazó kormányzati tájékoztató kiadvány.

Címkék: JóKor