Orbán Viktorék máris folytatják

Orbán Viktorék máris folytatják

Kormányülés 2022. április 4-én (Forrás: Orbán Viktor/Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Alig fél nap telt el a választási eredmények, vagyis a Fidesz fölényes győzelmének kihirdetése óta, a kormány máris összeült és tanácskozik. Orbán Viktor szerint ugyanis a munka nem állhat meg. A voksolásnak köszönhetően már az ötödik ciklusát kezdő miniszterelnök csak annyit fűzött még hozzá – ami lényegében a kormányprogramjuk is volt –, hogy „folytatjuk”.

Orbán Viktort vasárnap reggel – miután leadta a szavazatát – már próbálták kérdezni arról, hogy mik a tervei a következő kormánynak, ha hatalmon maradnak. Arra a kérdésre, hogy lesz-e szükség a választások után megszorításokra, azt válaszolta, hogy „a választások után az ország érdekeinek megfelelő döntéseket fogunk hozni”. Hogy a rezsicsökkentés fenntartható-e, arra pedig úgy reagált, hogy szeretnék megnyerni a választást és utána szembenézni ezekkel a kérdésekkel is. A következő ciklus legfontosabb kihívásairól sem akart beszélni, mert – mint mondta – először meg kell nyerniük a választást.