Orbán Viktornak már nincs hitele, de megtakarítása sem

Orbán Viktornak már nincs hitele, de megtakarítása sem

Orbán Viktor Portóban, az EU-csúcson (Forrás: Orbán Viktor Facebook oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Orbán Viktor miniszterelnök is leadta vagyonnyilatkozatát, amelyben még az eddigiekhez képest is alig van valami.

A hivatalos fizetésén kívül csak két ingatlant tüntetett fel, felcsúti háza és XII. kerületi lakása továbbra is megvan, ez utóbbinak csak felerészben a tulajdonosa.

Ahogy tavaly, úgy idén sincs egy forint megtakarítása se (a képviselői alapdíj hathavi összegét meghaladó megtakarításokat kell feltüntetni). Idén már hiteltartozást sem írt be, vagyis kifizették a feleségével a 2002-ben felvett 20 millió forintos jelzáloghitelt, tavaly még 882 ezer forint tartozást tüntetett fel.

Autója, hajója, repülője és egyebe továbbra sincs a miniszterelnöknek, mint ahogy egyetlen céghez sincs köze. Értékes ajándékot sem tüntetett fel. Már csak egy gyereke, Flóra lakik otthon. 2018-at még 1,39 millió forinttal zárta Orbán, 2017 végén pedig 993 ezer forint volt a bankszámláján, 2019 óta nem szerepeltet egyáltalán megtakarítást.

A politikusi vagyonnyilatkozatokról itt olvashat még.