Orbánnak is üzen óriásplakátokon a Mindenki Magyarországa Mozgalom

Orbánnak is üzen óriásplakátokon a Mindenki Magyarországa Mozgalom

Bana Tibor (Fotó: Az MMM Youtube-csatornája)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

1300 óriásplakáton hívja fel a figyelmet a miniszterelnök-jelölti vita fontosságára a Mindenki Magyarországa Mozgalom – jelentette be sajtótájékoztatón Bana Tibor független országgyűlési képviselő, ellenzéki képviselőjelölt és a mozgalom nyugat-dunántúli koordinátora.

Minden magára valamit adó demokráciában fontos, hogy a miniszterelnök-jelöltek ütköztessék a véleményüket – mondta a sajtótájékoztatón Bana Tibor. A miniszterelnök-jelölti vita gondolatát hét, az országot járó autóval is népszerűsíteni tudják, amely elmondása szerint a legkisebb településre is eljuttatja ezt az üzenetet. 

Bana Tibor utalt arra: a hivatalosan február 12-én kezdődő kampányban a Fidesznek tízszer annyi plakáthelye lesz, mint az ellenzéknek, ezért helyezték üzembe az autókat.

Bana Tibor bemutatta a plakátot is, amely már kikerült a budapesti, XIV. kerületi Gvadányi útra. A plakáton Márki-Zay Péter látható, azzal a szöveggel, hogy „Nem tűri a lopást, ezért támadják”.

De lesz olyan plakát is, amelyen amelyekkel a miniszterelnök-jelölti vita fontosságát igyekeznek hangsúlyozni, méghozzá elég provokatív módon. „Hazudik, ezért fél vitázni!” – olvasható az üzenet. Márki-Zay Péter január közepén hívta ki nyilvános miniszterelnök-jelölti vitára Orbán Viktort, aki a kihívásra nem válaszolt.

– Márki-Zay Pétert azért támadják, mert nem tűri a lopást, Orbán Viktor pedig nem mer kiállni vitára Márki-Zay Péterrel, és beszélni azokról a kérdésekről, amik a magyarokat foglalkozhatják. Hazudnia kellene, az igazságról nem beszélhet, mert az igazság az egészségügy helyzete, az oktatás helyzete, az áremelkedés és a korrupció elképesztő mértéke – fejtette ki Bana Tibor. 

A képviselő hozzátette: február 12-én indul az Egységben Magyarországért, vagyis a teljes ellenzék részéről is egy óriásplakát-kampány – a mostani kampány a Mindenki Magyarországa Mozgalom kezdeményezése.