Őrizetben egy gyereket megütő férfi

Őrizetben egy gyereket megütő férfi

A megrongált kerékpár (Forrás: Police.hu)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Súlyos sérülései lettek egy 12 éves fiúnak, amikor egy férfi megütötte az egyik szekszárdi játszótéren. A felnőtt egy másik gyerek biciklijét is megrongálta.

A rendőrség tájékoztatása szerint még múlt vasárnap történt az eset: az egyik szekszárdi játszótéren egy férfi „előzetes szóváltást követően” megütött egy 12 éves fiút, akinek súlyos sérülései lettek, majd egy másik gyerek kerékpárját megrongálta. A rendőrségre az egyik fiú apja tett bejelentést, a nyomozás pedig meg is indult súlyos testi sértés és rongálás miatt. Az eljárás közben a rendőrök azonosították S. János Dávidot, aki a bűncselekményekkel összefüggésbe hozható volt. A férfit több módon is idézték, azonban eltűnt a rendőrök elől. Csütörtökön végül elrendelték a körözését, ennek hatására néhány órán belül önként megjelent a rendőrségen. A szekszárdi nyomozók még este őrizetbe vették és gyanúsítottként hallgatták ki. A gyermeket bántalmazó 31 éves szekszárdi férfi részben beismerte a bűncselekmények elkövetését.

A rendőrök vizsgálják, hogy az eset kapcsán további bűncselekmények történtek-e.