Orvosra támadt és gázpisztollyal lövöldözött egy férfi a Jahn Ferenc kórházban

Orvosra támadt és gázpisztollyal lövöldözött egy férfi a Jahn Ferenc kórházban

A Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet (Fotó: Délpestikórház.hu)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Múlt szombaton egy 48 éves férfi láthatóan ittas állapotban bement egy XX. kerületi kórházba és szóváltásba keveredett egy ott dolgozó orvossal, majd rátámadt az orvosra. A dulakodás közben a férfinél lévő gáz-és riasztófegyver elsült. Az eset során senki nem sérült meg – adja hírül a police.hu.

A kiérkező rendőrök a férfit előállították, gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették. Ellene közfeladatot ellátó személy elleni erőszak megalapozott gyanúja miatt indult eljárás, a támadót a kórház közeléből is eltiltották. 

A Blikk értesülése szerint az incidensre illetve a dulakodásra a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézetben került sor. Egy szemtanú azt mondta a lapnak, hogy a gyanúsított az anyját ment meglátogatni, és nem volt megelégedve az ellátásával. Eleinte csak kiabált, aztán nekiesett a doktornak, lökdösődtek, majd a férfi egy gáz-riasztó fegyvert is elsütött, de nem sérült meg senki – mondta a szemtanú.