Pálinkás József pártja beállt Hadházy Ákos mögé Zuglóban

Pálinkás József pártja beállt Hadházy Ákos mögé Zuglóban

Hadházy Ákos és Pálinkás József (Forrás: Hadházy Ákos/Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Pálinkás József és az általa alapított Új Világ Néppárt Hadházy Ákost támogatja a zuglói előválasztáson – ezt a Facebookon jelentették be. A XIV. kerületben nagy csata várható, a független országgyűlési képviselő ugyanis a szocialista Tóth Csabával csap össze.

– Hadházy Ákos korrupcióellenes munkája felbecsülhetetlen értéke a magyar demokráciának. Személyében olyan embert ismerhettünk meg, aki kérlelhetetlen következetességgel képviseli azt, hogy a magyar politikának meg kell tisztulnia, az egész magyar közéletnek új, jobb irányba kell fordulnia – ezekkel a szavakkal jelentette be Pálinkás József, hogy az általa alapított Új Világ Néppárt Hadházy Ákost támogatja a szeptemberi előválasztáson Zuglóban. Sőt, a fentiek miatt szinte magától értetődőnek nevezte, hogy mögé sorakoztak fel.

Hadházy Ákos a Momentum színeiben indul a szeptemberi előválasztáson és támogatja őt a Márki-Zay Péter nevével fémjelzett Mindenki Magyarországa Mozgalom, illetve a kétfarkú kutyapárt.

Ellenfele az MSZP-s Tóth Csaba, aki jelenleg is a körzet parlamenti képviselője. Az MSZP-s politikus bírálói azt vetik a szemére, hogy az elmúlt években többször is korrupciógyanús ügyekben merült fel a neve, sőt, a Partizánban korábban összeférhetetlennek nevezte Hadházy Ákost, amiért még fideszesként elárulta párttársait a trafikmutyi kiszivárogtatásával. A szocialista politikus mögött mindenesetre pártja és a Párbeszéd mellett már felsorakozott a Demokratikus Koalíció és a Jobbik is, valamint Karácsony Gergely miniszterelnök-jelölt is a támogatásáról biztosította.

A Magyar Hang előválasztási sorozatában is foglalkozott Zuglóval, erről szóló cikkünket itt olvashatja.