Párbeszédes alpolgármestert igazolt a DK

Párbeszédes alpolgármestert igazolt a DK

Szűcs Balázs és Niedermüller Péter (Fotó: Niedermüller Péter Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Szücs Balázs volt Párbeszédes alpolgármester belépett a Demokratikus Koalícióba (DK) – közölte a párt szerdán. A Demokratikus Koalíció VII. kerületi polgármestere azt írta, „mindig öröm, ha új taggal bővül a közösségünk, különösen akkor, ha egy ismerős dönt úgy, hogy már nemcsak szövetségben, hanem a céljaink hatékonyabb és biztosabb elérése érdekében közös pártban és közös frakcióban akarja tovább folytatni a megkezdett munkát”. Hozzátette: ezért fogadta nagy örömmel Szücs Balázs alpolgármester bejelentését, miszerint szerdától a Demokratikus Koalíció frakciójának tagjaként „fog tovább dolgozni Erzsébetváros polgáraiért egy jobb, igazságosabb, zöldebb, európaibb kerületért”. Hozzátette: eddig a Párbeszéd tagja volt, a továbbiakban pedig nemcsak a DK kerületi frakcióját erősíti, hanem a pártba is belépett.

Legutóbb Déri Balázs, Újpest momentumos polgármestere hagyta ott pártját és lépett be a DK fővárosi frakciójába, de a pártba nem.