„Pereputty-törvényt” ígért Dobrev Klára a Facebookon

„Pereputty-törvényt” ígért Dobrev Klára a Facebookon

Dobrev Klára (Fotó: Demokratikus Koalíció)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Nem ússza meg a Fidesz az elszámoltatást azzal, hogy rokonok nevére íratja a lopott vagyonokat! Kormányváltás után a „pereputty-törvénnyel” el fogjuk számoltatni a fideszes politikusok és oligarchák rokonait is! – írta közösségi média oldalán Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció miniszterelnök-jelöltje. 

Videóüzenetében úgy fogalmazott, „egyszerűen csak tanulni kell abból, ahogy az olasz maffia pénzügyi-gazdasági hátterét számolták fel lépésről lépésre”.

– Ha bebizonyosodik, hogy egy fideszes politikus korrupt módon szerzett vagyont, nem csak őt, hanem a családtagjai vagyonát is vizsgálni fogjuk. Nem megengedett, hogy valaki azt higgye, elbújhat az elszámoltatás elől, pusztán úgy, hogy ráíratja a vagyont a gyerekeire, anyjára, más családtagjára. Nem a családtagokat fogjuk ezzel nehéz helyzetbe hozni, hiszen nekik nincsen vagyonuk, ez mind a fideszes politikus gazembereknek a vagyona – fejtegette a politikus.