Péterfi Judit az egységes ellenzék sajtófőnöke

Péterfi Judit az egységes ellenzék sajtófőnöke

Péterfi Judit, Simon András és Márki-Zay Péter

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Péterfi Judit újságíró, korábbi televíziós műsorvezető lesz az együttműködő ellenzék – ahogyan magukról fogalmaznak – az Egységben Magyarországért pártszövetség sajtófőnöke – ezt kedden délután jelentették be egy rendkívüli bejelentkezés során.

Márki-Zay Péter, az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje a bejelentéskor felidézte, hogy az újságírót 2018-ban ismerte meg a hódmezővásárhelyi időközi polgármester-választás kampányában, amikor az akkori Hír TV-n futó Privátszféra nevű műsort forgatta vele. Az is kiderült, hogy Péterfi Judit már akkor azt írta a politikusnak, hogy Magyarországnak egy ilyen miniszterelnökre van szüksége.

Péterfi Judit a bejelentkezésben Márki-Zay Péterhez fordulva azt mondta, „az ország azért szeretett meg téged, mert olyan vagy amilyen”, illetve szerethető embernek nevezte, „aki közülünk való” és már letett sok mindent az asztalra.

Arról, hogy kik lesznek Márki-Zay Péter kampányában az egyes területek kommunikációs felelősei, ITT olvashat.