Pizzaláz: Orbán Viktor mellett Putyinról is elneveztek egy pizzát

Pizzaláz: Orbán Viktor mellett Putyinról is elneveztek egy pizzát

Képünk csak illusztráció! (Fotó: Quin Engle / Unsplash)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A miniszterelnök március 15-én Kiskőrösre látogat, hogy Petőfi Sándor szülőházánál mondja el a március 15-iki beszédét. Ennek örömére pénteken egy kiskőrösi pizzéria, a Pizzaphone Pizzéria úgy döntött, hogy a miniszterelnök érkezése alkalmából limitált Orbán Viktor-pizzával gazdagítja kínálatát. Ezt csak egy hétig lehet megrendelni, az összetevők pedig a következők: BBQ, mézes alap, csirkemell csíkok, sajt, narancskarikák és jalapeno paprika.

Az Index szúrta ki, hogy „Putyin kedvence” néven árul pizzát a hajdúböszörményi Beregszászi Étterem és Rendezvényház. Abban az esetben, ha a vendég az orosz agresszorról elnevezett fogást választja, tejfölös alapon sonka, csülök, bacon, juhtúró és füstölt sajt feltétekkel csillapíthatja étvágyát, ráadásul amennyiben egy Putyin-rajongó család tér be az étterembe, ugyanez egy nagyobb, családi kiszerelésben is elfogyasztható.