Plakátautós országjárásba kezdett Fekete-Győr András

Plakátautós országjárásba kezdett Fekete-Győr András

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A Momentum Mozgalom miniszterelnök-jelöltje így akarja bemutatni pártja új arcait.

– Az őszi előválasztás arról is szól, hogy az új politikai generáció és a nyugati Magyarország gondolata minél erősebb legyen az új parlamentben és az új magyar kormányban. Ezért ma országjárásra indultam a Momentum Mozgalom plakátautójával, hogy bemutassam mindenkinek azokat a momentumos új arcokat, akik a bizalmatokat kérik – írta Facebook-oldalán kedden Fekete-Győr András, a Momentum Mozgalom miniszterelnök-jelöltje.

A politikus szerint az elmúlt 30 év sokmillió magyar számára a beteljesületlen álmokról szólt. – Hiába ígértek nekünk nyugati életet, nyugati béreket, 2021-re sem került közelebb a nyugati életszínvonal. Mára pedig a magyar kormány kimondott céljává vált, hogy nem a Nyugatra, hanem Keletre kell tekintenünk; hogy nem a nyugati demokráciákra, hanem a keleti diktatúrákra kell hasonlítanunk. Ezért adósítják el az országot Oroszországnak és Kínának, és ezért akadályozzák minden erejükkel a magyar társadalom polgárosodását – írta.

Szerinte viszont időközben felnőtt egy olyan politikai generáció, amely ebből nem kér. – 2030-ra olyan Magyarországot kell építenünk, ahol nem pártolják a bűnt, hanem üldözik, ahol euróval fizetünk, ahol a fiatalok nem poroszos, hanem finn oktatási rendszerben tanulnak, és ahol európai szintű kórházakban a megfelelő ellátást kapják a befizetett járulékért a magyarok – tette hozzá.

Fekete-Győr András szerint pártja jelöltjei lesznek 2022 után a tiszta közélet biztosítékai.