Pottyondy Edina: Bokros Lajos módban a kormány

Pottyondy Edina: Bokros Lajos módban a kormány

Forrás: Pottyondy Edina Youtube-videója

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Megmentették a multikat a minimumadótól, és most rommá adóztatják a kisvállalkozásokat. Bokros Lajos módban a kormány, ez már igazi KATAklizma – így kommentálta Pottyondy Edina youtuber a kata módosítását, ami ellen kedden délelőtt tüntetnek is pár órával azelőtt, hogy a fideszes többségű parlament zárószavazást tartana róla. A tüntetők lezárták a Margit hidat.

Pottyondy posztját azzal folytatta: „Egyébként megcsókolhatja a Fidesz a Nolimpiában részt vevők s*ggét, hogy 2024-ben nem kell olimpiát rendezni, mert ha nem állítjuk le azt a megalomán őrültséget, akkor már most államcsőd kopogtatna”.

Szakértők szerint a kormány hétfő délben benyújtott javaslata gyakorlatilag „felnégyelné” és megszüntetné a mintegy 450 ezer ember által használt adózási formát. Az összes ellenzéki párt tiltakozik a módosítás ellen, a Párbeszéd azt kezdeményezi, hogy közösen forduljanak az Alkotmánybírósághoz, a Momentum és a Mi Hazánk pedig módosítót nyújtott be. A kormány nevében ráadásul Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes indítványozta Kövér László házelnöknél, hogy a parlament kivételes eljárásban tárgyalja és szavazzon már kedden a törvényről. 

A kormányt támogató Bencsik Gábor is bírálta a kata ilyetén szigorítását.

Címkék: kata, Pottyondy Edina