Putyin gratulált Orbánnak

Putyin gratulált Orbánnak

Orbán Viktor fogadja Putyint Budapesten 2019. október 30-án (Fotó: Orbán Viktor Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Táviratban gratulált az orosz államfő, Vlagyimir Putyin a magyar miniszterelnök, Orbán Viktor vasárnapi győzelméhez, írja az orosz állami hírügynökség alapján a 444.hu. Putyin azt írta, bízik benne, hogy „a nehéz nemzetközi helyzet ellenére” a kétoldalú partnerség további fejlődése teljes mértékben megfelel az orosz és a magyar nép érdekeinek.

Orbán Viktor és a Fidesz a vasárnapi választáson ismét tarolt és óriási vereséget mért a Márki-Zay Péter vezette ellenzékre. Maga, a miniszterelnök is úgy fogalmazott, hogy hatalmas győzelmet arattak.

Érdekes egyébként, hogy az ötödik ciklusát kezdő régi-új miniszterelnök győzelmi beszédében egy fél mondatban kitért az orosz-ukrán helyzetre is, amikor arról beszélt, hogy most kellett „a legnagyobb túlerővel megküzdeni”. – A baloldal itthon, a nemzetközi baloldal körös-körül, a brüsszeli bürokraták, a Soros-birodalom minden pénze és szervezete, a nemzetközi fősodratú média és a végén még az ukrán elnök is – sorolta.