Puzsér Róbert szerint „meghackelték” az előválasztást

Puzsér Róbert szerint „meghackelték” az előválasztást

Puzsér Róbert

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Jöttek a jól szervezett szavazatok, többen is, mint pár tízezren, jól megszervezte őket az elmúlt harminc év politikai elitje iránti undor: százezres nagyságrendben hackelték meg az előválasztást – írta Facebook-posztjában Puzsér Róbert publicista. 
 
 
Szerinte azok mentek el voksolni, akiknek elegük van Orbán Viktorból, Mészáros Lőrincből, Rogán Antalból és Tiborcz Istvánból. „Ugyanakkor elegük van a fentiek nem kevésbé korrupt és nem kevésbé autoriter, de legalább kellően nyomorult és bármire is alkalmatlan, intézményes ellenzékéből is – elegük van a 2010 előtt uralkodó elitből, amely szétverte a köztársaságot, és előidézte Orbán Viktor kétharmados országfoglalását.
 
– Elegük van a szemkilövető Gyurcsány Ferencből, az ócska, tolvaj MSZP-ből, a karlengetve integető jobbikosokból meg a semmirekellő, állandó marketingtervezés alatt álló, identitástalan momentumosokból. Elegük van ebből a kollaboráns brigádból, amelyik szemrebbenés nélkül hazudja azt, hogy muszáj ötvenegy százalékkal alkotmányoznia, mert erre az Alaptörvényre nem szabad felesküdni, holott a többsége már legalább egyszer felesküdött rá, mert csak úgy járt a fényességes képviselői fizetés meg az új iPhone X” – írta.
 
A publicista szerint „ez a legnagyszerűbb közéleti történés, ami Magyarországon lezajlott a meghackelt rendszerváltás óta”.