Ravasz módon hirdeti magát a kormánypárti Vas Népében a momentumos politikus

Ravasz módon hirdeti magát a kormánypárti Vas Népében a momentumos politikus

Fotó: Pleva Dániel/Facebook

Fotó: Fotó: Pleva Dániel/Facebook

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Szokatlan módját választotta egy momentumos politikus, hogy a kormánypárti helyi sajtóban reklámozhassa magát: társkeresési hirdetést adott fel – vette észre a Nyugat.hu. A politikus Vas megye 3-as választókerületében indul az előválasztáson. A Vas Népében feladott hirdetését úgy fogalmazta meg, hogy egyszerre lehessen érteni társkereső szövegként, illetve politikusi toborzóként is. „31/178/90 barna hajú és szemű állatorvos keresi azt a 18 évnél idősebb, Körmend környéki magyar állampolgárt, akinek a választottja lehet. Minden momentumot szeretnék megélni veled, nekem kimondhatod a problémáidat, és segítek megoldani őket”, írta.

– Annyira van ma sajtószabadság Magyarországon, hogy ilyen trükközéssel kell bekerülni a megyei lapba egy ellenzéki jelöltnek – kommentelte a poszt alatt a Momentum másik politikusa, Donáth Anna.

Pleva Dániel mottója egyébként, mint arra a Telex is felhívta a figyelmet, a következő: kimondani, megoldani, Pleva Dani!