Reagált a Fidesz az ellenzéknek, szerintük „szégyen, amit egész évben műveltek”

Reagált a Fidesz az ellenzéknek, szerintük „szégyen, amit egész évben műveltek”

Az egészségügyi szolgálati jogviszonyról szóló törvényről szavaznak a képviselők az Országgyűlés plenáris ülésén 2020. október 6-án. Balról Kövér László, az Országgyűlés elnöke (első sor, b2), Balla György, a Fidesz frakcióvezető-helyettese (első sor, b4), mellette Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Kiteljesedett az év végi adok-kapok az ellenzék és a kormánypártok között. Míg az ellenzék azzal ostorozta a kormánypártokat, „a városok kifosztása nem kormányzás”, a Fidesz úgy reagált: „Úgy tűnik, az év utolsó napja sem kivétel, a baloldal most sem segíti, hanem akadályozni akarja a járvány elleni védekezést. Szégyen, amit a baloldal egész évben művelt”.

Mint írták, az ellenzéki pártok „elleneztek minden járvány elleni védekezéshez szükséges döntést, nem szavazták meg a koronavírus-törvényt, a védekezéshez szükséges forrásokat, végigkamuzták az évet, kamuvideókat és álhíreket gyártottak, támadták a védekezésben résztvevőket, és lejárató kampányt folytattak Magyarország ellen”.

– A kormány minden pénzt és erőforrást biztosít a járvány elleni védekezésre, az egészségügyi védőeszközökre, a vakcinák beszerzésére, a gyermekes családok, a munkahelyek és a magyar gazdaság védelmére. 2020-ban az egész ország példaértékűen összefogott, és segíti a járvány elleni védekezést, csak a baloldal és a baloldali polgármesterek akarják ebből magukat kihúzni – állította a Fidesz.

Hozzátették, „a helyi iparűzési adó felezése a magyar kis- és középvállalkozásokat, ezáltal a helyi munkahelyeket védi. Ezzel együtt a kormány jelentős összegekkel támogatja az önkormányzatokat, és megszabadította az önkormányzatokat a baloldali kormányzás alatt felhalmozott 1300 milliárdos adósságuktól”.

Címkék: ellenzék, politika, Fidesz