Rekord példányszámban, 52 oldalon készül a karácsonyi Magyar Hang – videóval

Rekord példányszámban, 52 oldalon készül a karácsonyi Magyar Hang – videóval

Készül a Magyar Hang ünnepi száma

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Bár az érvényben lévő járványügyi korlátozások miatt személyesen nem tudtunk kimenni Szlovákiába, a pozsonyi nyomdászok voltak olyan kedvesek és készítettek néhány felvételt szerda délután, miközben a Magyar Hang karácsonyi dupla számát nyomták.

Ami a lényeg: még soha nem készítettünk 52 oldalas (!) Magyar Hangot, és még soha nem készült több mint 26 ezer példányban! Ez egyébként akkora mennyiség, hogy a szokásos egy teherautó helyett ma hajnalban kettő indul el Pozsonyból, hogy a lapot a Magyar Posta és a Lapker logisztikai központjaiba leszállítsa. 

Péntek reggeltől tehát Magyarországon több mint kétezer helyen (újságosok, élelmiszerboltok, benzinkutak és így tovább) kapható a rekordokat döntő friss lapszám, valamint ott lesz az immár több mint négyezer előfizetőnk postaládájában is.

A Magyar Hang idei utolsó lapszámából többek között az is kiderül, több ezer olvasónk kit szavazott meg Az év emberének 2020-ban! A tartalomjegyzéket itt olvashatja!

Címkék: Magyar Hang