Rendkívüli ülésen vizsgálná az ellenzék a kormány legújabb korrupciós botrányait

Rendkívüli ülésen vizsgálná az ellenzék a kormány legújabb korrupciós botrányait

Elhelyezik a zárt ülést jelzõ táblát az Országgyûlés nemzetbiztonsági bizottsága ülése elõtt az Országgyûlés Irodaházában még 2017-ben (Fotó: MTI/Soós Lajos)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A Jobbik közleménye szerint a Parlament Nemzetbiztonsági bizottságának ellenzéki tagjai a keddi napon rendkívüli ülést kezdeményeznek, amelyen az alábbi ügyekben várnak majd tájékoztatást az illetékes szervektől: 

• Völner Pál korrupciós ügyében a volt államtitkár nemzetbiztonsági átvilágításait végző Alkotmányvédelmi Hivatal és a Központi Nyomozó Főügyészség vezetőitől.

• Sztojka Attila, roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos kiszivárgott hangfelvétele ügyében a Belügyminisztérium és az elhárításért felelős Alkotmányvédelmi Hivatal képviselőitől.

Mint írják, reményeik szerint a kormánypárti képviselők is bejönnek majd a munkahelyükre és megtisztelik az ülést a jelenlétükkel, és így választ kaphatnak kérdéseikre. 

A közös közleményt Stummer János, Molnár Zsolt és Ungár Péter írta alá.