Rendőr rabolhatott ki egy pécsi bankot

Rendőr rabolhatott ki egy pécsi bankot

Fotó: Police.hu

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Elfogták Pécsett azt az elkövetőt, aki a közelmúltban kétszer is kirabolt egy helyi bankot. A férfi az Atv Híradója és a Szabad Pécs szerint is rendőr lehet.

Az Atv úgy értesült, az illető a gazdaságvédelmi osztály egyik nyomozója, az információt pedig rendőrségi források is megerősítették. Ugyanerről írt a Szabad Pécs is, szerintük a férfi egészen pontosan a Pécsi Rendőrkapitányság Gazdaságvédelmi Alosztályának munkatársaként dolgozott.

A pécsi lap arra is kitért, az sem kizárt, hogy egy fővárosi esetnél is az illetőt tarthatják az elkövetőnek. Mint írták, beszéltek olyan személlyel, aki szakmai kapcsolatban volt a ma őrizetbe vett és három bankrablással meggyanúsított rendőrrel. Forrásuk azt mondta nekik, teljesen leforrázta a hír, egy fiatal pécsi rendőrről van szó, akit ő tisztességes, szakmájában megbecsült, jószívű emberként ismert meg, és ha valóban ő volt az elkövető, akkor szerinte nagyon komoly anyagi nehézségei lehettek.

 

 

 

Címkék: Pécs, rendőr, rablás