Rendőrautó ütközött, óriási a torlódás az Üllői úton

Rendőrautó ütközött, óriási a torlódás az Üllői úton

Az úttesten keresztbe fordult, összetört rendőrautó az Üllői úton

Fotó: Koncz Tamás / Magyar Hang

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Baleset okoz jelentős dugót az Üllői út VIII. kerületi szakaszán: egy rendőrautó karambolozott csütörtökön kora délután a Szigony utca és az Üllői út kereszteződésében, méterekre a Semmelweis Klinikák metrómegállótól. Az ütközés miatt a metrópótló buszok 8-10 perc alatt teszik meg a Corvin-negyed és a Klinikák közötti 500 méteres távolságot.

A jócskán összetört orrú járőrautó keresztbe fordulva áll az úttest közepén, a tudósítónk érkezésekor mentők és tűzoltók is dolgoztak. Helyszínen szerzett információink szerint a balesetben szerencsére senki sem sérült meg.

A Magyar Hang a Budapesti Rendőr-főkapitányságot is megkérdezte a baleset körülményeiről: ők már arról tájékoztattak, hogy a balesetnek egy, könnyebb sérültje van, a személyautó sofőrje, aki a rendőrökkel ütközött. A BRFK beszámolója szerint a rendőrautó délután kettő óra után, szirénázva, fényjelzést is használva érkezett meg a kereszteződésbe, ám a megkülönböztető jelzés sem óvta meg a balesettől. A főkapitányság szabálysértési eljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit.