Robbanás egy nyírbátori cég telephelyén – Hárman meghaltak

Robbanás egy nyírbátori cég telephelyén – Hárman meghaltak

Képünk illusztráció (Forrás: Országos Mentőszolgálat)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Robbanás történt Nyírbátorban a Bátortrade Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. telephelyén – írja a szon.hu. A cikk szerint egy tartály tetején munkások hegesztési munkát végeztek, amikor a detonáció történt. Lakossági kitelepítésre, polgári mentésre nem volt szükség.

Ménes Dávid mentőtiszt, az Országos Mentőszolgálat regionális kommunikációs munkatársa a lapnak azt mondta, hogy a nyíregyházi mentésirányítás két helikoptert és négy mentőegységet riasztott a nyírbátori helyszínre. Az üzemben a robbanás következtében három férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy az életüket már nem lehetett megmenteni.

Címkék: Nyírbátor, robbanás

Fizessen elő a Magyar Hangra!

Friss lapszámunk

Engem már nem lehet betiltani – Magyar Hang-ajánló

Engem már nem lehet betiltani – Magyar Hang-ajánló

Interjú Bródy Jánossal, Orosz Annával, Tóth Gabival, Kemenesi Gáborral és Szakonyi Károllyal. Uradalom állami pénzből a Nyírségben. A Burkáéktól visszakövetelt pénz nyomában. Keresse a friss Magyar Hangot,  Bűvös Szakács-melléklettel!

Támogasson minket!

Keresés

Csatlakozzon hozzánk Patreonon

Pogátsa Árnyékot vet, de még így se, még vele se találjuk a hazai középosztályt