Rogán Antallal sörözött Orbán Viktor

Rogán Antallal sörözött Orbán Viktor

Orbán Viktor a terasznyitás napján 2021. 04. 24-én (Forrás: Orbán Viktor Facebook oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Szabad a sör – lapunk is megírta korábban, hogy ezzel a címmel osztott meg egy fotót Orbán Viktor szombaton délután, a terasznyitás napján. A képen háttal látható a kormányfő, az nem derült ki, hogy pontosan hol van, ahogyan az sem, hogy van-e a társaságában valaki.

A 444.hu egyik olvasója ugyanakkor készített egy fotót, amelyen a miniszterelnök mellett ugyanannál az asztalnál a sajtó elől az utóbbi időszakban alapvetően elzárkózó Rogán Antal is látható. Az is kiderült, hogy a kép a kormány székhelye, a Karmelita kolostor közelében, a Budai Várban készült.

A teraszok szombaton azután nyithattak meg, hogy a napokban elértük a 3,5 millió beoltottat itthon. Igaz, többségük még csak egy vakcinát kapott és eközben már nálunk van a koronavírusnak a legtöbb áldozata lakosságarányosan. Korábbi riportunkban már beszámoltunk arról, hogy nagyon sokan ki is használták a könnyítést, Budapest belvárosában például megteltek a vendéglátóhelyek teraszai és kerthelyiségei.