Akadozik a Yettel szolgáltatása – reagált a cég

Akadozik a Yettel szolgáltatása – reagált a cég

Okostelefon (Jonas Leupe / Unsplash)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– A Yettel (volt Telenor) számos ügyfele panaszkodott szombaton reggel arra, hogy nem működnek mobiltelefonjaik. A hálózatkimaradást az RTL munkatársai is észlelték – írta a csatorna online oldala.

Felhívták a figyelmet, a Yettel Facebook-oldalán egyre gyűlnek az ezzel kapcsolatos dühös kommentek. A felhasználók egy része arra panaszkodik, hogy nem lehet hívni a 06 20-as telefonokat, mások azt emelték ki: ahol van ugyan térerő, de internetkapcsolat nincs. Olyan is akad, akinek az a problémája, hogy egyáltalán nem érhető el a hálózat.

A Yettel a Telexszel azt közölte: „egy tervezett karbantartás nem tervezett következménye” volt, hogy néhány yettelesnél hiba lépett fel reggel, a tapasztalatok pedig azt mutatják, hogy már fél tízre helyreállt a rendszer, ugyanakkor bizonyos esetekben szükség lehet a készülék újraindítására a megfelelő kapcsolódáshoz.

Címkék: telefon, Yettel