Semjén szerint Jakab, Hadházy és Tordai pszichopaták

Semjén szerint Jakab, Hadházy és Tordai pszichopaták

Semjén Zsolt, miniszterelnök-helyettes azonnali kérdésre válaszol az Országgyűlés plenáris ülésén 2019. július 8-án. (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

„Az Országgyűlésben ma három pszichopata van: Jakab Péter, Hadházy Ákos és Tordai Bence, ők hárman orvosi értelemben véve is pszichopaták, következésképpen így is kell hozzájuk viszonyulni” – a 444.hu vette észre, hogy ezt állította Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes a Budavári Fórumon. Ott Bayer Zsolt fideszes műsorvezetővel és Szarvas Szilveszterrel, a Pesti Srácok munkatársával beszélgetett. A KDNP-s politikus szerint Jakabbal, Hadházyval és Tordaival szemben a türelem a kulcselem, mert ők mindig provokálnak, mint ahogy az ellenzék is, a provokációval pedig az a céljuk, hogy legyen egy olyan kép, amikor velük szemben erőszakot lehet dokumentálni.

Gyurcsány Ferencről azt mondta, a DK elnöke őrült, de tehetséges ember, ugyanakkor veszélyes. – Veszélyes, mert Gyurcsány amorális, nála a jó és a rossz nem létezik, csak az, mi a hasznos és mi nem – fogalmazott Semjén Zsolt.