Stummer János belép a Momentumba

Stummer János belép a Momentumba

Stummer János, a nemzetbiztonsági bizottság jobbikos elnöke (Fotó: Magyar Hang/Végh László)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Stummer János, a Nemzetbiztonsági Bizottság volt elnöke és a Jobbik volt alelnöke belép a Momentumba. Ezt Gelencsér Ferenc, a Momentum elnöke és frakcióvezetője, Bedő Dávid, a Momentum frakcióvezető-helyettese és maga Stummer János jelentették be a Momentum elnökének Facebook-oldalán közzétett videóban.

„Jövök, mert úgy látom, a Momentumban megértették, hogy ennek az országnak a jelenéről és jövőjéről csak őszintén lehet és érdemes beszélni. Ebben a közösségben látják, hogy asztalcsapkodás helyett valódi kormányképességet kell építeni” – indokolta döntését Stummer a Momentum politikusaival feltöltött videóban.

Stummer elmondása szerint a Momentumban az a célja, hogy az elmúlt másfél évtizedben megszerzett tapasztalatait a lehető legmegfelelőbb helyen kamatoztassa.

A videóban a Momentum politikusai elmondták, hogy a pártban várnak mindenkit, aki képes szövetségben gondolkodni és a fényt választja az árnyék helyett. A kormányváltás egy nehéz és hosszú folyamat, a Momentum nem fog hazudni a választóknak, szemben rengeteg szemfényvesztő, populista politikussal.