Szabad- helyett Kötöttfogás a Magyar Hang szerkesztőségéből

Szabad- helyett Kötöttfogás a Magyar Hang szerkesztőségéből

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A Hír TV-ről kiebrudalt Szabadfogás Kötöttfogás címmel folytatódott szerdán 21 órától, élőben a Magyar Hang Facebook-oldalán!

A múlt heti nagy sikerű szamizdat adás (már 180 ezer Facebook-megtekintés fölött jár) után itt a folytatás. A Szabadfogást a Hír TV új vezetése augusztus elsején ugyan megszüntette, de a szereplők úgy döntöttek, Kötöttfogás néven folytatják a csatorna legnézettebb műsorát a megszokott szereplőkkel.

A Magyar Hang stúdiójában ezúttal is Dévényi István volt a műsorvezető, az állandó szereplők – Konok Péter, Wahorn András, Csintalan Sándor, Gulyás Balázs – mellett pedig érkezett egy „NERlepetésvendég” is Jeszenszky Zsolt személyében.

Kedveljék a Magyar Hang Facebook-oldalát, valamint iratkozzanak fel Youtube-csatornánkra, hogy ne maradjanak le semmiről! És tegyék meg ugyanezt a Kötöttfogás Facebbok-oldalával és Youtube-csatornájával is!

Íme, a múlt heti szamizdat adás:

Szamizdat Szabadfogás (2018. augusztus 1.)

(Sajtó)történelmi nap volt augusztus első napja: az elfoglalt/visszafoglalt Hir TV-ben nem engedték felvenni a műsort, ezért a Magyar Hang szerkesztőségében rögzítettük a Szamizdat Szabadfogást. A felvételt élőben közvetítettük egy kamerával, de most közzétesszük a több kamerás, jó minőségű hanggal rögzített verziót. Jó szórakozást, és nem mondjanak le a gondolkodás luxusáról!