Szabó Rebeka összegyűjtötte az aláírásokat, elindulhat Gér Mihály helyett

Szabó Rebeka összegyűjtötte az aláírásokat, elindulhat Gér Mihály helyett

Szabó Tímea, Szabó Rebeka és Tordai Bence, az Egységben Magyarországért országgyűlési képviselőjelöltjei 

Fotó: A Párbeszéd Magyarországért Facebook-oldala

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Összegyűjtötte az ajánlásokat a párbeszédes Szabó Rebeka, akit a kegyeletsértő megjegyzései miatt visszalépett Gér Mihály helyett indít az ellenzéki összefogás Pest megye 10. számú választókerületében. 

Összegyűlt a szükséges számú ajánlása Szabó Rebekának, aki azután lett az ellenzéki összefogás, az Egységben Magyarországért egyéni képviselőjelöltje, hogy a monori központú körzetben a szintén párbeszédes, előválasztáson győztes Gér Mihály nemrég visszalépni kényszerült, miután évekkel ezelőtti, kegyeletsértő kommentjei kerültek elő. Gér ugyanis pár éve elgázolt egy párt, és ugyan vétlen volt a balesetben, de vállalhatatlan módon kommentálta az esetet egy zárt Facebook-csoportban.

Szabó Rebeka, az Egységben Magyarországért közös jelöltje egy nap alatt összegyűjtötte a szükséges aláírások több mint dupláját. – A hétvégén több településen is jártunk a Párbeszéd politikusaival. Monoron és Pilisen is több százan írták alá az ajánlásokat, mert pontosan tudják, hogy le kell győzni a fideszes korrupt helytartókat – írta Facebook-posztjában a Párbeszéd.