Szabó Tímea: Tik-tak, tik-tak, kedves Varga Judit!

Szabó Tímea: Tik-tak, tik-tak, kedves Varga Judit!

Fotó: Varga Judit Facebook-oldala

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Nem hagyta szó nélkül Szabó Tímea, a Párbeszéd társelnöke, hogy Varga Judit igazságügyi miniszter a hétvégén a balatonfüredi Anna-bálon járt az esemény fővédnökeként. – Tik-tak, tik-tak, kedves Varga Judit! Reméljük, befejezte a fotósait ismét megdolgoztató PR-bálozását – ami közben egyébként épp egészségügyi dolgozók tüntettek az éhbérük ellen – mert már nagyon várjuk a válaszait (...) – írta Szabó Facebook-oldalán.

„Megvásárolta-e, illetve használta-e a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat a Pegasus nevű kémszoftvert, illetve adott-e ön személy szerint bárki titkos megfigyelésére engedélyt?″ – hangzik a kérdés, amire az ellenzéki politikus feleletet vár.

– Egy biztos: ez az egész már rém kínos. Higgye el: ha ön, lassan már cirkuszi bohócként egyszerre fog furulyázni, gerelyt hajítani és málnát szedni egy bivaly hátán, akkor se fogjuk abbahagyni a kérdezést! Ön ugyanis valamit nagyon takargat! Ebben esetben pedig azonnal távozzon a posztjáról! – ígérte Szabó Tímea.