Szavazást indított Novák Katalin: legyenek-e nyári táborok

Szavazást indított Novák Katalin: legyenek-e nyári táborok

Novák Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára az Erzsébet-táborokról tartott sajtótájékoztatón a zánkai Erzsébet Üdülőközpont és Táborban 2019. június 25-én (Fotó: MTI/Bodnár Boglárka)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Egyre gyakrabban merül fel mostanában, hogy vajon lesznek-e táborok nyáron. A kormány egyelőre még nem döntött, csütörtökön Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő azt mondta, hogy Novák Katalin államtitkárnak kell körüljárnia ezt a kérdést.

Miközben a különféle központi intézkedéseket alapvetően a járványügyi helyzet és a vírus terjedésének üteme határozza meg, Novák Katalin a Facebook népének véleményét kéri ki a kérdésében. – A kormány megbízásából igyekszem ezt a kérdést a lehető legalaposabban körbejárni, és megfelelő javaslatot tenni. A sok egyeztetés mellett az Önök véleményét is megköszönöm! – írta közösségi oldalán.

Két válaszlehetőséget adott meg: védőintézkedésekkel legyenek nyári táborok vagy pedig ne legyenek.

Security Check Required