Szél Bernadett: Eszközt váltok, küzdelmet nem

Szél Bernadett: Eszközt váltok, küzdelmet nem

Szél Bernadett (Szél Bernadett / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Nehéz idők jönnek, de a küzdelemben támogatniuk kell egymást – fogalmazott helyzetértékelésében Szél Bernadett hétfőn a Facebook-oldalán. Mint írta, Magyarországot szerinte egy fortélyos félelem igazgatja, ennek a törekvésnek pedig minden lehetséges módon ellen kell állni. Arra kérte támogatóit, ne legyenek partnerek a gyűlöletben, mert akkor az ellenoldal nyert, továbbá ne fordítsanak hátat Magyarországnak, mert akkor szintén a Fidesz nyert.

Szél köszönetet mindenkinek, aki rá szavazott Pest 02-ben, és bár az eredmény szoros lett, sokan voltak szerinte, de a győzelemhez nem elegen. Viszont köszönettel tartozik a kampány alatt tapasztaltakért éppúgy, mint a szavazatokért. 

„Sajnálom, hogy a parlamentben nem tudom megszolgálni a bizalmat, de szeretném, ha tudnák, hogy nagyon is állok a lábamon és nincs az a túlhatalom, ami ezen változtatni képes. Önök között lettem politikus, az iskoláim és civil munkában töltött évek után mindent Önök között tanultam meg, amit a közéletről és a közösségért végzett munkáról tudni kell. Ez a tudás mindig Önöket fogja szolgálni, bármi történjen is. Eszközt váltok, küzdelmet nem. Mert abban a szívem legmélyéig biztos vagyok, hogy a jó oldalon küzdünk: ahol az értékek nem üresíthetők ki, az igazság nem relativizálható, a valóság pedig nem meghamisítható. Én oda tartozom” – írta posztjában Szél Bernadett.

A választási hírekért kattintson ide!