Szél Bernadett: Megtámadták a munkatársaimat

Szél Bernadett: Megtámadták a munkatársaimat

Szél Bernadett és munkatársai (Forrás: Szél Bernadett Facebook oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Megtámadták csütörtök délelőtt Szél Bernadett munkatársait, akik Zsámbékon gyűjtöttek anyagot az „ott zajló hulladékbiznisz kapcsán”. A független országgyűlési képviselő beszámolója szerint kollégái a közterületen fotóztak, ám három biztonsági őr és a telep vezetője „satuba fogta” az autójukat és szidni kezdték őket. Olyanokat mondtak, mint hogy „leperlik a bugyit” a politikusról, aki „nem tudja, mibe nyúlt”.

A rendőrök telefonon azt mondták a politikus munkatársainak, hogy ne szálljanak ki az autóból. Majd a helyszínre érkezett egyenruhás végül őket figyelmeztette, hogy rossz helyen állnak, ráadásul szerinte ki tudtak volna szállni a kocsiból. – Mondjuk a két vasággyal 40 kilós ember miért akart volna kiszállni a nagydarab kidobókhoz? – tette fel a kérdést a történtekről beszámoló Facebook posztjában Szél Bernadett. Mindenesetre azt a rendőr is megerősítette, hogy a kollégái közterületen tartózkodtak, ott pedig fotózni és videózni lehet.

A politikus azt tette még, hozzá, hogy már írják a feljelentést és értesíti a város vezetését is a történekről.