Szél Bernadett szerint nem normális, hogy „fekete kordonok mögött lapul a Fidesz”

Szél Bernadett szerint nem normális, hogy „fekete kordonok mögött lapul a Fidesz”

Szél Bernadett (Fotó: Szél Bernadett Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Reagált Szél Bernadett független országgyűlési képviselő arra, hogy mint a Debreciner beszámolt róla, a Fidesz fekete lepellel fedett kordonok mögött tartja kihelyezett frakcióülését Debrecenben.

– Fekete kordonok mögött lapul a Fidesz. Azt megszoktam, hogy ha Nagy Ember érkezik, lezárják a fel várost, de hogy a magyar kormánypártok nem mernek az emberek szeme elé kerülni, az egy önbeismerés – írta Szél.

Hozzátette: „Rögzítsük: ez NEM normális — az a helyes, ha egy politikus komfortosan érzi magát azok között az emberek között, akik őt megválasztották, akiket képvisel, akiket szolgál!!!”

Reagált a hírre Gyurcsány Ferenc DK-elnök, volt miniszterelnök is, akit Orbán Viktor az országot fenyegető egyik veszélyként nevezett meg szerda este. – Olvasom, hogy Debrecenben fekete védőfóliák mögé rejtőzve retteg Orbán Viktor. Azt mondja, három veszély fenyegeti az országot: a népvándorlás, a járványok és Gyurcsány. Oda ne rohanjak. De akkor én is mondok pár nagy veszélyt számára:

1.) A kormánypártiak véletlenül egy kórházfelújításra szavaznak meg pénzt stadionépítés helyett
2.) Mészáros Lőrinc elveszít egy közbeszerzést
3.) Kiadják az összes jachtot az Adrián Szijjártó orra előtt
4.) Nyugdíjat emelnek az államtitkárok fizetése helyett
5.) Orbán az ország problémáival foglalkozik Gyurcsány helyett
+1 A Gyurcsány-filmnek lesz a legrosszabb értékelése IMDB-n

Az igazi veszély persze az, hogy veszíteni fogtok jövőre. És már nagyon látszik, hogy tele a gatya – írta a volt miniszterelnök.

Címkék: Fidesz, Szél Bernadett