Szerdán is marad a borult szürkeség

Szerdán is marad a borult szürkeség

Zivatarlánc felhőzete Nagykanizsa felett 2020. március 3-án, képünk illusztráció. (Fotó: MTI/Varga György)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Túlnyomóan borult, párás, főként a hegyekben tartósabban ködös időre számíthatunk, délen és keleten azonban helyenként elvékonyodhat a felhőzet szerdán – írja az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése. Mint írták, szitálás, a hegyekben ónos szitálás, valamint délután néhol kisebb eső is előfordulhat. Általában gyenge marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1 és +4 fok között valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet 2 és 6 fok között alakul.

Az Időkép szerint szerdán sem lesz front térségünkben, marad a borongós, nyirkos idő, melyben felerősödhetnek az ízületi és a kopásos jellegű panaszok, kedvtelenebbek, fáradékonyabbak lehetünk. Egyeseknél fejfájás, migrén, valamint görcsös panaszok is előfordulhatnak. Ugyanakkor az időjárás felerősítheti a hidegfrontra fokozottan érzékenyek tüneteit. Alacsony lesz hő- és komfortérzetünk.