Szilágyi Liliána: Van, hogy dühös vagyok

Szilágyi Liliána: Van, hogy dühös vagyok

Szilágyi Liliána az Rtl Fókusz című műsorának ad interjút

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Megél nehéz pillanatokat, de van egy nagyon erős megtartó közössége, amire mindig számíthat. Erről beszélt Szilágyi Liliána a Fókusznak adott interjújában. Az úszó hangsúlyozta, hogy megszólalásai sosem öncélúak. Változást akar elérni, szeretné, ha a bántalmazottaknak lenne módjuk segítséget kérni. Ahogy azt az Rtl.hu is írja: Szilágyi Liliána ügye múlt héten folytatódott a bíróságon. Apja, Szilágyi Zoltán ugyanis becsületsértési pert indított lánya ellen és 30 millió forintot követel tőle.

Az úszónő a Fókusznak arról beszélt, rengeteg ember van, aki bántalmazást élt át, ő maga is sok ilyen levelet kapott, mióta tavaly decemberben nyilvánosságra hozta a történetét.

– A tárgyalás során, amikor voltak gyengébb pillanataim, azt éreztem, hogy nem, mint Szilágyi Liliána vagyok itt, aki az apjával szemben áll, hanem a bántalmazottokat képviselem és a bántalmazóknak mondom el a történetemet. Ez nekem hatalmas erőt és nagyon nagy motivációt ad – mondta el Szilágyi Liliána, aki úgy érzi, hogy a társadalom is egyre nyitottabb. Őszintén beszélt arról is, hogy neki is vannak gyenge pillanatai, amikor dühös, szomorú, vagy már elfárad, de a támogató közösségére és barátaira mindig számíthat.

Az Rtl előzetese szerint az interjút hosszabban a Fókusz hétfői adásában láthatják a Híradó után.