Szolidaritunk a Klubrádióval

Szolidaritunk a Klubrádióval

Klubrádió – 92,9 MHz (Forrás: Klubrádió Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Egyértelműen politikai döntés született, amikor a Klubrádiót megfosztották a frekvenciájától. Jogi eszköz jelen ismereteink szerint már nem maradt, így február 14-én elhallgat az éterben a legjelentősebb, kormánytól független adó. A rádiók piacán Orbán Viktor elérte célját: vasárnap éjféltől egyetlen kritikus hang sem szól már hagyományos formában, marad az internet. Bízzunk abban, hogy 2021-ben az online rádiózás már túlélést tud jelenti kollégáinknak, de abban is, hogy nem maradnak örökre frekvencia nélkül. Beszéljünk nyíltan: hiába a technikai fejlődés, ez a helyzet nem lesz ugyanaz. Ezért is fontos most nagy levegőt venni, s menni tovább!

Hiába szűkítették egyre a Klubrádió vételkörzetét, az adó stabil és elszánt hallgatói bázist épített fel az évek során, ez az, amit a regnáló hatalom nem tűr. Mi pontosan tudjuk, milyen az, amikor nem tűri az önálló, szabad gondolatot.

Tegnap mi, ma ők, holnap valaki más esik a teljesen gátlástalan hatalom áldozatául. A közös kiállás szükségszerűsége független az esetleges világnézeti különbségektől, hol eltiprás van, ezek a viták teljesen érdektelenek. Mi ezúton is teljes szolidaritásunkról biztosítjuk a Klubrádiót, küzdelmükhöz sok erőt kívánunk!