Sztojka Iván más néven, de továbbra is börtönben van

Sztojka Iván más néven, de továbbra is börtönben van

A Cozma-gyilkosságban elítélt Sztojka gyönyörű házát mára benőtte a gaz és a bodza (Fotó: Farkas Norbert)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Miután harmadolták a Marian Cozma meggyilkolásáért kiszabott büntetését, Sztojka Iván újabb törvénytelenségeket hajtott végre a gyanú szerint.

Meghosszabbította a Székesfehérvári Járásbíróság a Marian Cozma meggyilkolásáért elítélt S. Istvánnak a letartóztatását, akit korábbi nevén, Sztojka Ivánként ismer mindenki – írta a 24.hu. Jászberényiné Király Teodóra, a Fejér Megyei Főügyészség szóvivője közölte, hogy a bíróság március 15-ig hosszabbította meg a gyanúsított letartóztatását.

Sztojkát, akit most már S. Istvánnak hívnak, prostitúcióhoz kötődő bűncselekménnyel összefüggésben tartják fogva, több társával együtt. Az elkövetők otthonaiban tartott házkutatás során számos tárgyi bizonyítékot foglaltak le a nyomozók.

A Fidesz kétharmados törvénye miatt szabadulhatott Sztojka Iván | Magyar Hang

Jászberényiné Király Teodóra tájékoztatása szerint az őrizetbevétele óta nem gyanúsították meg újabb bűncselekménnyel a férfit, azaz továbbra is üzletszerűen elkövetett kerítéssel, valamint kitartottság bűntettével gyanúsítják.

Az egykori veszprémi kézilabdázó meggyilkolásáért 13 év börtönre ítélt Sztojkát végül majdnem négy és fél évvel hamarabb engedték ki, mivel 2018 nyarán harmadolták a büntetését. Sztojka Iván azonban újabb törvénytelenségeket hajtott végre a gyanú szerint.