Takács Péter lehet az egészségügyért felelős államtitkár

Takács Péter lehet az egészségügyért felelős államtitkár

Takács Péter (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Takács Péter lesz az egészségügyért felelős államtitkár a területet felügyelő Belügyminisztériumban – értesült több forrásból a MedicalOnline.

Mit írták, Takács Péter eddig az Országos Kórházi Főigazgatóság (OKFŐ) főigazgató-helyetteseként dolgozott, ezt megelőzően egy évig vezette az Észak-Közép-budai Centrum, Új Szent János Kórház és Szakrendelőt megbízott főigazgatóként. Tíz évig volt a Magyar Orvosi Kamara országos elnökségének tagja, illetve 2017 és 2019 között az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) egészségpolitikai főosztályvezetőjeként tevékenykedett.

A lap úgy tudja, hogy Pintér Sándor, mint egészségügyért is felelős miniszter számos más jelölt közül, hosszas mérlegelést követően választotta a Belügyminisztérium irányítása alatt álló OKFŐ helyettes vezetőjét az államtitkári pozícióra, amelyre múlt hét óta folyt a casting.

Címkék: Takács Péter