Talicskát, mikrohullámú sütőt, festményt és hangszert is elhagytak a BKV utasai

Talicskát, mikrohullámú sütőt, festményt és hangszert is elhagytak a BKV utasai

(Fotó: Wikimédia)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Több rollert, egy talicskát, három mikrohullámú sütőt, festményt és hangszert is felejtettek az utasok a BKV járművein. Nem volt hiány elhagyott hivatalos dokumentumokból, cipőből, ruhaneműből, kulcsból és pénztárcából sem.

Idén is a hivatalos dokumentumok, pénz, tárcák, mobiltelefonok, tornazsákok és táskák, cipők és ruhanemű, valamint kulcsok tartoztak a legjellemzőbb tárgyak közé, amelyeket utasaink járműveinken felejtettek. A talált tárgyak között szokványosnak számító darabok mellett ebben az évben az érdekesebbek közé tartozott egy elhagyott talicska, három mikrohullámú sütő, laptop, de találtak több rollert, gördeszkát és hangszert is, sőt festmény is érkezett a Talált Tárgy Kezelőségére.

BKV Zrt.

TALÁLT TÁRGYAK Idén is a hivatalos dokumentumok, pénz, tárcák, mobi... ltelefonok, tornazsákok és táskák, cipők és ruhanemű, valamint kulcsok tartoztak a legjellemzőbb tárgyak közé, amelyeket utasaink járműveinken felejtettek. A talált tárgyak között szokványosnak számító darabok mellett ebben az évben az érdekesebbek közé tartozott egy elhagyott talicska, három mikrohullámú sütő, laptop, de találtak több rollert, gördeszkát és hangszert is, sőt festmény is érkezett a Talált Tárgy Kezelőségére.


A BKV Zrt. Facebook-oldalán számolt be az idei kollekcióról és egyben jelezték: a talált tárgyak leadását széles körben biztosítják. A becsületes megtalálók a forgalmasabb csomópontokban, a végállomásokon, valamint a forgalomirányító helyszíneken dolgozó BKV-s munkatársaknak, illetve a BKK ügyfélközpontjaiban adhatják le a gazdátlan tárgyakat.