Távozik az úszószövetség elnökségéből a Borkai-féle orgiában érintett ügyvéd

Távozik az úszószövetség elnökségéből a Borkai-féle orgiában érintett ügyvéd

Forrás: Facebook

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Lemondott úszószövetségi elnökségi tagságáról Rákosfalvy Zoltán, a Borkai Zsolt győri polgármester elhíresült adriai jachtos videóján szereplő egyik személy – írja az ATV.hu.

A Magyar Úszó Szövetség honlapján megjelent tájékoztatás szerint Rákosfalvy hétfőn nyújtotta be lemondó levelét, amelyben azt írja, azért döntött így, mert nem akarja, hogy imádott sportját hátrány érje az őt célzó valótlan állítások miatt.

Borkai-ügy: megszólaltattuk az Audit | Magyar Hang

Nem földterületeket, hanem egy projektcéget vett meg az Audi első logisztikai központjának kialakításához. A központ bővítéséhez viszont vásároltak egy további földterületet 2014-ben - ezt közölte lapunk kérdéseire adott válaszában a győri Audi. A cég sajtóosztálya nem reagált azokra a Borkai-ügy kapcsán a magyar sajtóban megjelent információkra, hogy egy, a győri földeket felvásárló, majd továbbadó cégnek tényfeltáró cikkek szerint offshore háttere lehet.

Rákosfalvy szerint az ördög ügyvédje néven elhíresült ismeretlen súlyos bűncselekményt követett el ellene, s valótlan állításait az ellenzéki sajtó is átvette. Az elkövető felkutatása pedig a nyomozóhatóság feladata.

Ismert, hogy szeptember 30-ától az önkormányzati választásokig az ördög ügyvédje álnév alatti ismeretlen több napon keresztül, több bejegyzésben – konkrét bizonyítékok ismertetése nélkül – korrupcióval, kábítószer-fogyasztással vádolta Borkai Zsolt volt olimpiai bajnokot, Győr polgármesterét. A bizonyítatlan vádak mellett a világhálón több pornográf videófelvételt is közzétett az ismeretlen, amelyeken Borkai mellett Rákosfalvy is felismerhető.