Távozik Szalai Szabolcs, az Index belpolitikai szerkesztője

Távozik Szalai Szabolcs, az Index belpolitikai szerkesztője

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Távozik Szalai Szabolcs, az Index belpolitikai szerkesztője. Mint azt a Media1 megtudta, a távozását a szerkesztő maga kezdeményezte. Szalainak a lap mostani főszerkesztőjével, Fekete-Szalóky Zoltánnal többször is szakmai vitája volt korábban – távozásához azonban végül közvetlenül nem ez vezetett, hanem az, hogy elfogadta az ATV állásajánlatát és a nemrég megújult atv.hu portálnál lesz szerkesztő. Emellett a fele részben Németh S. Szilárdhoz, az ATV vezérigazgatójához és Bessenyei Istvánhoz, Sarka Kata férjéhez tartozó naphire.hu internetes portálnál is dolgozik majd.

Nem ez az első személyi változás mostanában az Index belpol rovatánál. Január elején Gabay Balázs, az Index belpolitikai rovatának szerkesztője távozott. Ő, szemben Szalai Szabolccsal, nem egy másik állásajánlat miatt mondott fel: azt kommunikálta, hogy politikai nyomást érzékelt az újságnál, és a kaput az tette be nála, amikor a Városháza épületének állítólag eladásáról jelentek meg írások az Indexen.

Címkék: Index, Szalai Szabolcs