Telex: Kormányzati kisbusz gázolt kerékpárost

Telex: Kormányzati kisbusz gázolt kerékpárost

Fotó: Gerd Altmann/Pixabay

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Kerékpárost gázoltak kedden délután a Margit hídnál, 17 óra körül, jelentette a helyszínről a Telex egy olvasója – írja a lap. Az olvasó hozzátette: „Remélem, a bringásnak nem esett komoly baja, de rossz jel, hogy befejelte a szélvédőt”.

Az ügyben a lapnak az Agrárminisztérium válaszolt. Mint írták, kedden 16 óra 20 perckor az Agrárminisztérium VWT6-os kisbusza egy kerékpárossal ütközött közúti balesetben Budapesten, a II. kerületben. A kerékpáros az ütközést követően megsérült, kórházba szállították. A jármű vezetője azonnal a kerékpáros segítségére sietett, biztosította a helyszínt, és hívta a mentőket.

A kisbuszt az Agrárminisztérium egyik sofőrje vezette. A szolgálati gépjármű utasai nem sérültek. A járműben a minisztérium egyik alkalmazottja tartózkodott a sofőr mellett. – Az Agrárminisztérium mindent megtesz azért, hogy segítse a kerékpáros mihamarabbi felépülését – ígérték.