Tiborcz Istvánék tényleg hazaköltöztek

Tiborcz Istvánék tényleg hazaköltöztek

Tiborcz István és Orbán Viktor (Fotó: Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Tiborcz István – Orbán Viktor miniszterelnök veje – elmondása szerint eredetileg is úgy tervezték, hogy egy iskolai szezont töltenek Marbellán. Erről az üzletember beszélt a Portfolio.hu hírportálnak adott interjúban. Ezzel megerősítette az információt, amit felesége, Orbán Ráhel bababoltjának múlt heti megnyitása óta sejteni lehetett.

– A legnagyobb kislányom most szeptemberben már idehaza kezdi az iskolát. Hosszútávon Magyarországon képzeljük el az életünket. A BDPST Group tekintetében is sok kihívás áll előttünk, emellett a feleségem vállalkozása az ODU Store is most indult el, melyet ősztől már itthonról irányítana a többi projekt mellett – jelentette ki.

A kormányzati kapcsolataira vonatkozó felvetésre – miszerint ezek jelentik a vállalkozásai sikereinek kulcsát – azt felelte: – „Akárki akármit akar ezzel kapcsolatban direkten, vagy más módon üzenni, ezen az úton haladunk tovább a jövőben is. A piac és az eredményeink bennünket igazolnak! A válságra pedig a válaszunk, újraszerveződés, hatékonyságnövelés, még erősebb szakembergárda. Csoportunk az eddigi legsikeresebb évét tudhatja maga mögött. Több mint 12 milliárd forint adózás előtti eredménnyel zártuk a 2021-et. A jelentős növekedést a BDPST Zrt. mint holdingvállalat sikeres befektetési stratégiájának, a különböző részesedésein és befektetésein keresztül megtermelt eredményeinek köszönheti. Minden más csak politikai támadás!”

A Gránit Bankba történő befektetést azzal indokolta, hogy a BDPST Goup egyetért a bank stratégiai céljával, hogy szélesebb szolgálatatásokat nyújtson, bővülve privátbanki lábbal, alapkezelői képességgel, és biztosítási termékekkel, illetve hogy konzervatív szemlélettel szolgálja ki ügyfeleit. Arról is beszélt, hogy a Gránit Bank elsőként ismerte fel a digitális bankolás nyújtotta lehetőségeket a hazai piacon, versenyképes stratégiával, világos vízióval rendelkezik. Elmondása szerint hosszas előkészítő munka után esett a választás a bankra. Jelenleg a BDPST Group részesedése 43 százalék. Hozzátette, hogy a bankba való befektetés a stratégiájuk első lépése volt.