Blikk: Tízmilliós értékben loptak el bérleteket a Városházáról

Blikk: Tízmilliós értékben loptak el bérleteket a Városházáról

A Városháza épülete (Fotó: András Zalán)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Tízmillió forintnyi BKV-bérletet loptak el a budapesti városházáról – értesült a Blikk.

A lap információi szerint az épület homlokzatát érintő felújítási munkák miatt több alkalommal is áramkimaradás volt az épületben, eközben pedig egy mágneskártyás széf ajtaja egyszerűen nyithatóvá vált. A humán osztályon a bérletek így könnyen hozzáférhetővé váltak. Úgy tudják, hogy az elvitt bérletszelvények sorszámait már leadták a BKK-nak, így az ellenőrök kiszűrhetik azokat.

A Főpolgármesteri Hivatal a lapnak annyit erősített meg, hogy április 27-en délelőtt észlelték egyes munkatársak bérletszelvényeinek eltűnését az ezek őrzésére szolgáló helyiségből. Haladéktalanul értesítettek a rendőrséget és az eset miatt belső vizsgálat is indul. A Budapesti Rendőr-főkapitányság pedig azt közölte, hogy a feljelentés alapján lopás gyanúja miatt elrendelték a nyomozást, egyelőre ismeretlen tettes ellen. Mást a nyomozás érdekeire hivatkozva nem közölhetnek.

Címkék: blikk, Városháza