Több győri kézilabdázó, köztük Görbicz Anita is koronavírusos

Több győri kézilabdázó, köztük Görbicz Anita is koronavírusos

A győri Görbicz Anita a női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének ötödik fordulójában játszott októberben (Fotó: MTI/Krizsán Csaba)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Több győri kézilabdázó, köztük Görbicz Anita is pozitív koronavírustesztet produkált, írja a Győri Audi ETO KC hivatalos honlapja. Mint írták, a csapatot november 10-én tesztelték legutóbb, ahogy az hetente szokásos, és sajnos négy pozitív versenyzőt is találtak.

Mint az Index írja, a november 10-i tesztelésről pozitív mintát adott Görbicz Anita, Puhalák Szidónia, Csekő Brigitta és Csernák Edina fizioterapeuta is, a keret többi tagja így karanténba került. Azóta egy újabb teszten még egy fertőzöttet találtak, méghozzá Silje Solberg személyében. Mindannyian jól vannak, otthon tartózkodnak.

Jó hír viszont, hogy a keret többi tagja negatív mintát adott, köztük a korábban megfertőződött Fodor Csenge és Veronica Kristiansen is.