Több késszúrással ölhette meg munkatársnőjét egy férfi Veszprémben

Több késszúrással ölhette meg munkatársnőjét egy férfi Veszprémben

(Fotó: Gerd Altmann/Pixabay)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Késsel szúrta meg munkatársát egy férfi Veszprémben, az áldozatot már nem tudták megmenteni – közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság.

Vasárnap reggel 6-kor érkezett a bejelentés a rendőrségre, hogy egy veszprémi cég öltözőjében egy nőt több késszúrással megsebesítettek. A helyszínre érkező mentők a sérült életét már nem tudták megmenteni. A bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 25 éves férfit a munkahelyétől nem messze, egy helyi buszmegállóban elfogták a rendőrök, majd előállították.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást az ügyben. A helyszíni szemle és a nyomozási cselekmények jelenleg is folyamatban vannak – közölték.

Bartók Katalin ügyeletes szóvivő azt mondta az MTI-nek, hogy az áldozat 45 éves volt, és egy gyár öltözőjében történt a gyilkosság.

Címkék: gyilkosság