Tüntetés lesz Orbán évértékelője alatt – Frissítve a BRFK válaszával!

Tüntetés lesz Orbán évértékelője alatt – Frissítve a BRFK válaszával!

Orbán Viktor miniszterelnök évértékelő beszédét tartja a Várkert Bazárban 2019. február 10-én (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Február 16-án, vasárnap, a Várkert bazárban tartja huszonkettedik évértékelő beszédét Orbán Viktor. A Kossuth tériek ugyanerre a helyszínre és időpontra hirdették meg tüntetésüket.

A Kossuth térieknek nevezett csoport vezéralakja, Szabó „Tuareg” Gábor jelentette be a rendőrségen a tüntetést, amelyről a férfi azt állítja, hogy mivel a törvényes határidőn belül a rendőrség nem gördített elé jogi akadályt, ezért az immár jogerősen megtartható.

A Magyar Nemzet emblémája alatt megjelenő napilap egyébként úgy értesült: a miniszterelnök ismét nagy horderejű bejelentésekre készül az évértékelő alkalmával, egyebek mellett újabb gazdaságvédelmi akcióterv és a családok megerősítését szolgáló intézkedések ismertetése várható.

Frissítés: Megerősítette lapunknak a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyelete, hogy a tüntetés megtartását tudomásul vették.

https://www.facebook.com/events/190132378874771/

Karácsonyi Magyar Hang-akció

Karácsonyi Magyar Hang-akció

Ha legalább fél évre előfizet a Magyar Hang nyomtatott vagy pdf változatára, ajándékba adjuk a karácsonyi dupla számunkat! Az éves előfizetők pedig emellett választhatnak ajándéktárgyaink közül.

Karácsonyi akció!

Friss lapszámunk

„Fidesz vagy nem Fidesz?” – Magyar Hang-ajánló

„Fidesz vagy nem Fidesz?” – Magyar Hang-ajánló

Pulai András és Zárug Péter Farkas vitája. Interjú Donáth Annával, Komáromi Zoltánnal és Schell Judittal. Riport a fiktív lakcímekről Kispaládról. Keresse a friss Magyar Hangot, Bűvös Szakács- és Sportkönyvek-melléklettel!

Támogasson minket!

Keresés

Árnyék podcast – Áchtung Baby