„Üdv a csapatban, Klára”

„Üdv a csapatban, Klára”

Dobrev Klára (Fotó: Demokratikus Koalíció)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Minél többen vagyunk versenyben, annál többet hozunk ki egymásból és az összefogásból – közölte a Facebookon a miniszterelnökjelölti előválasztásba újonnan bejelentkezett Dobrev Klárának üzenve Fekete-Győr András. A Momentum elnöke is megméreti magát, így ellenfelek lesznek az ellenzék közös kormányfő-jelöltségéért zajló versenyben.

Fekete-Győr András azt írta, örülnek, hogy Dobrev Klára végre elvállalta a miniszterelnök-jelöltséget és így már a Demokratikus Koalíciónak is van saját indulója. Egyúttal reményét fejezte ki, hogy minél hamarabb megvalósulnak közöttük a viták, hogy arról beszélhessenek, milyen országot szeretnének építeni 2022 után.

A Momentum – mint írta –mkészen áll. Szerintünk olyan új arcokra van szükség, akikkel végre el lehet indulni a nyugati úton, akikkel keleti hitelek helyett végre nyugati béreket, nyugati életet teremthetnek Magyarországon: euróval, ingyenes első diplomával, finn iskolával.