Új előterjesztés készül az orvosok ügyeleti díjazásáról

Új előterjesztés készül az orvosok ügyeleti díjazásáról

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Új előterjesztést készít az orvosok ügyeleti díjáról az Országos Kórházi Főigazgatóság - közölte Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a Magyar Hang kérdésére. Az orvosok ugyanis jelenleg nem érdekeltek abban, hogy ügyeletet vállaljanak, mert ezért csak 70 százalékos bért kapnak.

A szombati rendkívüli kormányinfóra ezúttal sem engedték be lapunkat, így kérdéseinket korlátozott számban és csak az esemény után tudtuk feltenni a távozó kancelláriaminiszternek. 

A szülészetre vonatkozó részletszabályokkal kapcsolatban Gulyás Gergely azt mondta, hogy az ügyben egyeztetnek a Magyar Orvosi Kamarával. 

 

Fizessen elő a Magyar Hangra!

Friss lapszámunk

„Imádkoztam Dobrev Kláráért” – Magyar Hang-ajánló

„Imádkoztam Dobrev Kláráért” – Magyar Hang-ajánló

Interjú Márki-Zay Péterrel, Chikán Attilával és Enyedi Ildikóval! Dobrev Klára vagy Márki-Zay Péter? Kire szavaztak a közélet ismert arcai? Milliókat érnek Szijjártó helikopterezései, de egy fillért sem fizet érte! Keresse a friss Magyar Hangot, Budai Hang mellékletünkkel!

Kötöttfogás Extra

Támogasson minket!

Keresés

Csatlakozzon hozzánk Patreonon

Pogátsa Árnyékot vet, de még így se, még vele se találjuk a hazai középosztályt